Печурки габички на плин идеални за вашиот простор најефтино

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Скопје, Кисела Вода

Hајголема понуда на греалки и тајфуни на плин и струја-печурки габички на плин инокс (нерѓосувачки материјал) - печурки во боја - тајфуни на струја од 3kw,6kw,9kw. Греалки на струја од 2.5kw. Греалки на плин со 2 и со 4 греачи кои затоплуваат 25-60м2. Печка на плин 4.2kw за 35-40м2. Тајфуни на плин по екстра цени најефтино во градот од 80, 120 и 150м2. Тајфун, калорифер, топови, печки, плинска, греалка..

Hajgolema ponuda na grealki i tajfuni na plin i struja-pechurki gabichki na plin inoks (nergjosuvachki materijal) - pechurki vo boja - tajfuni na struja od 3kw,6kw,9kw. Grealki na struja od 2.5kw. Grealki na plin so 2 i so 4 greachi koi zatopluvaat 25-60m2. Pechka na plin 4.2kw za 35-40m2. Tajfuni na plin po ekstra ceni najeftino vo gradot od 80, 120 i 150m2. Tajfun, kalorifer, topovi, pechki, plinska, grealka..

Информации за огласувачот

Филип
070606966
070922000