Пауловнија (Paulownia elongata)

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Неготино, Неготино

На продажба едногодишни и млади садници добиени по пат на клонирање.

Na prodazba ednogodishni i mladi sadnici dobieni po pat na kloniranje.

Информации за огласувачот

Раде
070642147