батериска шрафилица PARKSIDE 12в

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,500 мкд / 40
Локација: Прилеп, Прилеп

Малку користена батериска шрафилица PARKSIDE, комплет со куферче, полнач, гаранција. Доста јака, ги завршува сите домашни потреби.

Malku koristena bateriska shrafilica PARKSIDE, komplet so kuferche, polnach, garancija. Dosta jaka, gi zavrshuva site domashni potrebi.

Информации за огласувачот

Христијан
078301499