Opel Astra GTC 1.8 бензин/плин

Тип на оглас Се продава
Цена: 207,700 мкд / 3,350
Бренд / Модел: Opel Astra
Каросерија: Хеџбек
Произведена: 2005
Километража: 200000
Менувач: Мануелен
Гориво: Хибрид (Бензин / Плин)
Локација: Кочани, Кочани

Од опрема поседува

1. електрика на прозори
2. цд мп3 фабричко
3. борд компјутер
4. еирбег
5. темпомат
6. ел заклучување со два оргинал клуча
7. клима
8. команди на волан
9. плин ловато автоматски

Направен комплетен сервис пред 6 месеци сменето:

- ребраст каиш
- затегачи
- водна пумпа
- клинест каиш
- уље
- филтри

Со возилото идат + 4 зимски гуми Мишелин, возилото е во перфектна состојба. Околу цената има простор за договор.

Od oprema poseduva

1. elektrika na prozori
2. cd mp3 fabrichko
3. bord kompjuter
4. eirbeg
5. tempomat
6. el zakluchuvanje so dva orginal klucha
7. klima
8. komandi na volan
9. plin lovato avtomatski

Napraven kompleten servis pred 6 meseci smeneto:

- rebrast kaish
- zategachi
- vodna pumpa
- klinest kaish
- ulje
- filtri

So voziloto idat + 4 zimski gumi Mishelin, voziloto e vo perfektna sostojba. Okolu cenata ima prostor za dogovor.

Информации за огласувачот

Саше
071326343