Огледало 1м на 2м

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,000 мкд / 48
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Се продава големо огледало со димензии 1м на 2м.

Se prodava golemo ogledalo so dimenzii 1m na 2m.

Информации за огласувачот

Дарко
071219940