Нови Xiaomi Pocophone 6/64 Black и Blue

Тип на оглас Се продава
Цена: 18,990 мкд / 306
Бренд / Модел: Друг Бренд Друг Модел
РАМ меморија: Друго
Екран (инчи): 5
Локација: Битола, Битола

Xiaomi Pocophone 6/64 GB за Европски пазар, во црна и сина боја. Телефоните се нови и неотпакувани, со 2 години гаранција.

Xiaomi Pocophone 6/64 GB za Evropski pazar, vo crna i sina boja. Telefonite se novi i neotpakuvani, so 2 godini garancija.

Информации за огласувачот

Mobicom Store
075379133
075500999