Нови лед лампи за сушење на лепак за екран

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,500 мкд / 24
Локација: Скопје, Аеродром

Нови лед ламби за сушење лепак за екран на мобилен 36 и 48w.

Novi led lambi za sushenje lepak za ekran na mobilen 36 i 48w.

Информации за огласувачот

Звоне
070922000