Нови компатибилни тонери за HP P1102

Тип на оглас Се продава
Цена: 500 мкд / 8
Локација: Скопје, Илинден

Се продаваат два нови компатибилни тонери за HP P1102.
Цената е за еден и е фиксна.

Se prodavaat dva novi kompatibilni toneri za HP P1102.
Cenata e za eden i e fiksna.

Информации за огласувачот

Виктор
076490533