Нов трособен стан во Центар кај Монтенегро мебел

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 27,900 мкд / 450
Изградба: 2016
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 90
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Монтенегро мебел
Локација: Скопје, Центар

Се издава нов трособен стан во Центар кај Монтенегро мебел,
90 м2.

Шифра 261590

Se izdava nov trosoben stan vo Centar kaj Montenegro mebel,
90 m2.

Shifra 261590

Информации за огласувачот

Агенција Домик
023221404
078239036