Нов стан во областа новоградба со лифт

Тип на оглас Се продава
Цена: 45,260 мкд / 730
Изградба: 2015
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 62
Паркинг: На улица
Адреса: Областа
Локација: Битола, Битола

Нов стан во областа новоградба со лифт 730е/м2

Спрат: 10 кат
Број на бањи: 1
Подрум: Да
Ориентација:Запад

Цената не е фиксна.

Nov stan vo oblasta novogradba so lift 730e/m2

Sprat: 10 kat
Broj na banji: 1
Podrum: Da
Orientacija:Zapad

Cenata ne e fiksna.

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015