Нов Samsung Tab E 9.6” White

Тип на оглас Се продава
Цена: 7,990 мкд / 128
Бренд / Модел: Samsung Galaxy Tab
РАМ меморија: До 2GB
Екран (инчи): Друго
Локација: Битола, Битола

Samsung TAB E 9.6” во бела боја. Таблетот е нетпакуван нов со 2 години гаранција за Европски пазар.

Samsung TAB E 9.6” vo bela boja. Tabletot e netpakuvan nov so 2 godini garancija za Evropski pazar.

Информации за огласувачот

Mobicom Store
075379133
075500999