Нов адаптер 12в 1.4 а

Тип на оглас Се продава
Цена: 650 мкд / 10
Локација: Скопје, Карпош

Нов адаптер 12в 1.4 а

Nov adapter 12v 1.4 a

Информации за огласувачот

anonimus
076490533