Невселувана куќа 300м2 Брусничка

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 1990
Опрема: Празен
Соби: 9
Балкони: 4
Квадратура: 300
Паркинг: Гаража
Адреса: Брусничка
Локација: Битола, Битола

Невселувана куќа 300м2 Брусничка, гаража и двор

Број на спратови: 2 спрата
Дворна површина: 180 m²
Година на реновирање: 2009
Број на бањи: 3
Подрум: Да
Ориентација: Исток

Се продава куќа на 3 ката сутерен со гаража,невселувана,со прва класа паркет,дрвени внатрешни врати.

Цена поволна.

Nevseluvana kuka 300m2 Brusnichka, garaza i dvor

Broj na spratovi: 2 sprata
Dvorna povrshina: 180 m²
Godina na renoviranje: 2009
Broj na banji: 3
Podrum: Da
Orientacija: Istok

Se prodava kuka na 3 kata suteren so garaza,nevseluvana,so prva klasa parket,drveni vnatreshni vrati.

Cena povolna.

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015
047615090