Насочувач на воздух за клима

Тип на оглас Се продава
Цена: 990 мкд / 15
Локација: Скопје, Аеродром

Насочувач на воздух за клима Panasonic, LG, Gree, Beko и сите други модели иневертер и сплит системи. Ефикасна заштита од директна изложеност на ладен/топол воздух, решение за вашата тераса без да ја преместувате климата. Праќам по карго ако има потреба.

Nasochuvach na vozduh za klima Panasonic, LG, Gree, Beko i site drugi modeli ineverter i split sistemi. Efikasna zashtita od direktna izlozenost na laden/topol vozduh, reshenie za vashata terasa bez da ja premestuvate klimata. Prakam po kargo ako ima potreba.

Информации за огласувачот

Стефан
070358246