Наместен стан 42м2 Битола

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,550,000 мкд / 25,000
Изградба: 1970
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 42
Паркинг: На улица
Адреса: Прилепска-Тинекс
Локација: Битола, Битола

Наместен стан 42м2 Битола

Греење: Струја
Спрат: 5 кат
Состојба: Реновиран
Лифт: Не
Број на бањи: 1
Ориентација: Запад

Станот има дневен престој со кујна,посебна спална и купатило.
Кровна конструкција бетонска плоча 80цм и спуштен таван со изолација.

Namesten stan 42m2 Bitola

Greenje: Struja
Sprat: 5 kat
Sostojba: Renoviran
Lift: Ne
Broj na banji: 1
Orientacija: Zapad

Stanot ima dneven prestoj so kujna,posebna spalna i kupatilo.
Krovna konstrukcija betonska plocha 80cm i spushten tavan so izolacija.

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015