Наместен стан 38м2 во Кисела Вода

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,108,000 мкд / 34,000
Изградба: 1970
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 38
Лифт: Да
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Тоне Томшик 25
Локација: Скопје, Кисела Вода

Станот е на 3ти спрат, зградата има лифт. Истиот располага со дневна соба, купатило, посебна кујна и тераса. Приклучен е на градско парно, опремен е со сите потребни електрични апарати, намештај и е веднаш вселив. Локацијата е мирна, во близина на економското школо Борис Кидриќ. а во близина има повеќе маркети и зградата има сопствен паркинг. Чист имотен лист. Станот може да се види со претходна најава.

Stanot e na 3ti sprat, zgradata ima lift. Istiot raspolaga so dnevna soba, kupatilo, posebna kujna i terasa. Prikluchen e na gradsko parno, opremen e so site potrebni elektrichni aparati, nameshtaj i e vednash vseliv. Lokacijata e mirna, vo blizina na ekonomskoto shkolo Boris Kidrik. a vo blizina ima poveke marketi i zgradata ima sopstven parking. Chist imoten list. Stanot moze da se vidi so prethodna najava.

Информации за огласувачот

мартин
070852298