Наместен стан 37 м2 во Дебар Маало Боемска улица

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 16,740 мкд / 270
Изградба: 2018
Опрема: Наместен
Соби: 1
Балкони: 1
Квадратура: 37
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Боемска улица
Локација: Скопје, Центар

Шифра 262282

Се издава наместен стан 37 м2 во Дебар Маало на Боемска улица.

Shifra 262282

Se izdava namesten stan 37 m2 vo Debar Maalo na Boemska ulica.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036