Мобилен принтер HP Deskjet Portabl

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,300 мкд / 53
Локација: Скопје, Петровец

Мобилен принтер HP Deskjet Portabl комплет со адаптер и оригинален кабел за приклучок на паралелна порта + резервна батерија.

Mobilen printer HP Deskjet Portabl komplet so adapter i originalen kabel za prikluchok na paralelna porta + rezervna baterija.

Информации за огласувачот

Виктор
076490533