Млади бамбусови садници

Тип на оглас Се продава
Цена: 300 мкд / 4
Локација: Скопје, Гази Баба

Бамбусови садници по одлична цена во ограничени количини. 10 парчиња за 2700 денари.

Bambusovi sadnici po odlichna cena vo ogranicheni kolichini. 10 parchinja za 2700 denari.

Информации за огласувачот

Зоран
072519161