Mitsubishi Lancer 67.000 км

Тип на оглас Се продава
Цена: 403,000 мкд / 6,500
Бренд / Модел: Mitsubishi Lancer
Каросерија: Седан
Произведена: 2009
Километража: 65000
Менувач: Мануелен
Гориво: Хибрид (Бензин / Плин)
Локација: Скопје, Центар

Mitsubishi Lancer 1.5. 110 hp 67.000 км- атестиран плински уред стаг со мазалици и борд комјутер, инсталиран август 2018. 4 летни гуми август 2018. Одлично сочувано - купено од мак ауто стар и одржувано таму (сервисна книшка) - регистрирана, со зелен картон.

Mitsubishi Lancer 1.5. 110 hp 67.000 km- atestiran plinski ured stag so mazalici i bord komjuter, instaliran avgust 2018. 4 letni gumi avgust 2018. Odlichno sochuvano - kupeno od mak auto star i odrzuvano tamu (servisna knishka) - registrirana, so zelen karton.

Информации за огласувачот

Лавче кај жути
077891363