Машина за перење со приклучок за соларно

Тип на оглас Се продава
Цена: 6,000 мкд / 96
Локација: Куманово, Куманово

Се продава нова машина за перење погодна за соларно и угостителски објекти.

Se prodava nova mashina za perenje pogodna za solarno i ugostitelski objekti.

Информации за огласувачот

Зоран
076978407