Маса за десктоп компјутер

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,000 мкд / 32
Локација: Велес, Велес

Се продава дрвена маса за десктоп компјутер, многу малку користена и во бепрекорна состојба.

Se prodava drvena masa za desktop kompjuter, mnogu malku koristena i vo beprekorna sostojba.

Информации за огласувачот

Димитар
078205952