Маса со држач на склопување

Тип на оглас Се продава
Цена: 5,000 мкд / 80
Локација: Битола, Битола

Нова масичка од медијапан која е со држач и се склопува, одлична за потесен простор во кујни каде не зафаќа место и се монтира на зидот. Димензија 74x60, одличен квалитет.

Nova masichka od medijapan koja e so drzach i se sklopuva, odlichna za potesen prostor vo kujni kade ne zafaka mesto i se montira na zidot. Dimenzija 74x60, odlichen kvalitet.

Информации за огласувачот

Битола
070364576