Лускузна вила на Водно за издавање

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 155,000 мкд / 2,500
Изградба: 2018
Опрема: Празен
Соби: 10
Балкони: 5
Квадратура: 560
Паркинг: На улица
Адреса: Водно
Локација: Скопје, Центар

Се издава нова луксузно опремена куќа на Водно, 560 м2 со 500 м2 дворно место на 4 нивоа со базен, 2 гаражи, 3 паркинг места. Куќата е празна, може да се намести по потреба.

Шифра 261885

Se izdava nova luksuzno opremena kuka na Vodno, 560 m2 so 500 m2 dvorno mesto na 4 nivoa so bazen, 2 garazi, 3 parking mesta. Kukata e prazna, moze da se namesti po potreba.

Shifra 261885

Информации за огласувачот

Агенција Домик
023221404
078239036