Луксузен стан во Центар 85 м2

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 31,000 мкд / 500
Изградба: 2018
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 85
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Песталоци
Локација: Скопје, Центар

Трособен луксузен стан од 85 м2 во Центар кај Песталоци.

Шифра 257427

Trosoben luksuzen stan od 85 m2 vo Centar kaj Pestaloci.

Shifra 257427

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036