Луксузен дуплекс стан во Центар 170 м2

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 49,600 мкд / 800
Изградба: 2018
Опрема: Наместен
Соби: 5
Балкони: 1
Квадратура: 170
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Дуплекс: Да
Паркинг: На улица
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Центар

Шифра 10425

Се издава луксузен дуплекс стан во Центар 170 м2 со 3 спални, 2 дневни и 2 купатила.

Shifra 10425

Se izdava luksuzen dupleks stan vo Centar 170 m2 so 3 spalni, 2 dnevni i 2 kupatila.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036