ЛИНИЈА ЗА ПЕЛЕТИ И ЕЛЕВАТОРИ

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Гевгелија, Богданци

Се продаваат пелетерки од 150 до 200кг и од 200кг до 250 кг со 11 kw мотор,елеватори за дозирање на пиливина,жито или нешто друго,силос за пелети со дозатор поточно елеватор на истиот.

За додатни иформации јавете се на 070664043 Христијан

Se prodavaat peleterki od 150 do 200kg i od 200kg do 250 kg so 11 kw motor,elevatori za doziranje na pilivina,zito ili neshto drugo,silos za peleti so dozator potochno elevator na istiot.

Za dodatni iformacii javete se na 070664043 Hristijan

Информации за огласувачот

ХРИСТИЈАН
070664043