куќа во с. Бунарџик

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 2005
Опрема: Наместен
Соби: 5
Балкони: 1
Квадратура: 112
Подрум: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: с. Бунарџик општина Илинден
Локација: Скопје, Илинден

Продавам куќа во с. Бунарџик место викано Јазбине, општина Илинден на два спрата со вкупна површина од 112 м2 со дворно место од 765 м2, со документи легализирана, комплетно опремена со мебел, кујна, трпезарија, спална и сите неопходни апарати за домаќинство и уреден двор со овошни дрвца, со одлична инфраструктура оддалечено од Скопје 15 километри. Цена по договор. Телефон за информации 072/222-232

Prodavam kuka vo s. Bunardzik mesto vikano Jazbine, opshtina Ilinden na dva sprata so vkupna povrshina od 112 m2 so dvorno mesto od 765 m2, so dokumenti legalizirana, kompletno opremena so mebel, kujna, trpezarija, spalna i site neophodni aparati za domakinstvo i ureden dvor so ovoshni drvca, so odlichna infrastruktura oddalecheno od Skopje 15 kilometri. Cena po dogovor. Telefon za informacii 072/222-232

Информации за огласувачот

Zoran
072222232