Куќа во Центар

Тип на оглас Се продава
Цена: 9,300,000 мкд / 150,000
Соби: 5
Квадратура: 155
Локација: Скопје, Центар

Се продава семејна куќа во Центар, населба Кале со квадратура од 155 метри квадратни. Куќата е со дворно место и подрум.
Локација: Се наоѓа во близина на американската, турската и албанската амбасада и е во близина на старата скопска чаршија и градскиот плоштад. Во близина е и тврдината Кале.
Цена: 150,000€.

Контакт:
070 900 378
071 610 895
goran.b29@outlook.com (маил)

Se prodava semejna kuka vo Centar, naselba Kale so kvadratura od 155 metri kvadratni. Kukata e so dvorno mesto i podrum.
Lokacija: Se naogja vo blizina na amerikanskata, turskata i albanskata ambasada i e vo blizina na starata skopska charshija i gradskiot ploshtad. Vo blizina e i tvrdinata Kale.
Cena: 150,000€.

Kontakt:
070 900 378
071 610 895
goran.b29@outlook.com (mail)

Информации за огласувачот

Goran
070900378