Куќа од 400 м2 на 3 ката во Пржино

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 2018
Опрема: Наместен
Соби: 6
Балкони: 1
Квадратура: 600
Инвертер: Да
Камин: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: Пржино
Локација: Скопје, Карпош

Екслузивна куќа во Пржино од 400 м2 на 3 ката со вкупна површина на плац 600 м2.

Eksluzivna kuka vo Przino od 400 m2 na 3 kata so vkupna povrshina na plac 600 m2.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036