Куќа на два ката 120м2 Битола

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 1970
Опрема: Празен
Соби: 5
Балкони: 1
Квадратура: 190
Паркинг: Гаража
Адреса: Бадембалари
Локација: Битола, Битола

Куќа на два ката 120м2 со подкровје и гаража

Се продава куќа во населба Бадембалари-Битола 1кат 50м2,2кат 70м2,
подкровје 70м2 со гаража,визба и летна кујна.

Kuka na dva kata 120m2 so podkrovje i garaza

Se prodava kuka vo naselba Badembalari-Bitola 1kat 50m2,2kat 70m2,
podkrovje 70m2 so garaza,vizba i letna kujna.

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015
047615090