Куќа до широк сокак 90м2 Битола

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 1980
Опрема: Празен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 90
Паркинг: Гаража
Адреса: До широк сокак
Локација: Битола, Битола

Куќа до широк сокак 90м2 Битола со визба и двор 100м2

Греење: Дрва
Состојба: Стара
Број на бањи: 1
Ориентација: Запад

Kuka do shirok sokak 90m2 Bitola so vizba i dvor 100m2

Greenje: Drva
Sostojba: Stara
Broj na banji: 1
Orientacija: Zapad

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015
047615090