Куќа 60м2+140м2 двор во близина на психомедика под декорпод

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 1980
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 60
Паркинг: Гаража
Адреса: близина на психомедика под декорпод
Локација: Битола, Битола

Куќа 60м2 + 140м2 двор + помошен објект

Греење: Дрва
Состојба: Стара
Број на бањи: 1
Подрум: Не
Ориентација: Исток

Се продава куќа во близина на психомедика под декорпод,дневен престој,кујна ,бања и две спални,помошен објект и место за гаража.

Kuka 60m2 + 140m2 dvor + pomoshen objekt

Greenje: Drva
Sostojba: Stara
Broj na banji: 1
Podrum: Ne
Orientacija: Istok

Se prodava kuka vo blizina na psihomedika pod dekorpod,dneven prestoj,kujna ,banja i dve spalni,pomoshen objekt i mesto za garaza.

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015