Куќа 270м2 кај Бал Бања 600м2 двор

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 1970
Опрема: Полунаместен
Соби: 8
Балкони: 4
Квадратура: 270
Паркинг: Гаража
Адреса: Бал Бања- Ушици 2
Локација: Битола, Битола

Куќа 270м2 кај Бал Бања 600м2 двор

Број на соби: 8
Број на спратови: 2 спрата
Греење: Централно
Дворна површина: 600 m²
Состојба: Стара
Број на бањи: 2
Подрум: Да
Ориентација: Исток

Куќата се состои од прв кат 136м2 и подкровје 100м2,приземје со две гаражи и остава од 60м2,спроведено и функционално парно греење на дрва како и соларно,огромен двор од 600м2 и плус корисна површина од 200м2.

Kuka 270m2 kaj Bal Banja 600m2 dvor

Broj na sobi: 8
Broj na spratovi: 2 sprata
Greenje: Centralno
Dvorna povrshina: 600 m²
Sostojba: Stara
Broj na banji: 2
Podrum: Da
Orientacija: Istok

Kukata se sostoi od prv kat 136m2 i podkrovje 100m2,prizemje so dve garazi i ostava od 60m2,sprovedeno i funkcionalno parno greenje na drva kako i solarno,ogromen dvor od 600m2 i plus korisna povrshina od 200m2.

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
070815015