Куќа 135м2 со двор 240м2 Илинденска

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 1980
Опрема: Празен
Соби: 6
Балкони: 1
Квадратура: 135
Паркинг: Гаража
Адреса: Илинденска
Локација: Битола, Битола

СЕ ПРОДАВА КУЌА 135 М2 СО ДВОР 240 М2+ПОМ.ОБЈЕКТ

Греење: Дрва
Дворна површина: 240 m²
Состојба: Стара
Број на бањи: 2
Подрум: Да
Ориентација: Исток

Куќата е со два посебни влеза
Голем простран двор и помошен објект
Вреди да се види

SE PRODAVA KUKA 135 M2 SO DVOR 240 M2+POM.OBJEKT

Greenje: Drva
Dvorna povrshina: 240 m²
Sostojba: Stara
Broj na banji: 2
Podrum: Da
Orientacija: Istok

Kukata e so dva posebni vleza
Golem prostran dvor i pomoshen objekt
Vredi da se vidi

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015