Кревети - Три исти такви

Тип на оглас Се продава
Цена: 5,000 мкд / 80
Локација: Скопје, Карпош

Креветите се како нови!
Такви три исти се една година користени ..
Еден е 5000ден .
Доколку ги земете сите три следува попуст

Krevetite se kako novi!
Takvi tri isti se edna godina koristeni ..
Eden e 5000den .
Dokolku gi zemete site tri sleduva popust

Информации за огласувачот

Sibi Jovanovska
071602968