Кревет за масажа со висок квалитет како нов

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

Се продава кревет за масажа црн со висок квалитет дизајнерски, користен 10 пати како нов.

Se prodava krevet za masaza crn so visok kvalitet dizajnerski, koristen 10 pati kako nov.

Информации за огласувачот

Игор
076435752