Козметичар

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Карпош

Салон за убавина Плежр со долгогодишно искуство, и постојани клиенти, поради зголемен обен на работа има потреба од козметичар за:
-педикир
-маникир
-третмани на лице
-депилација
-масажи

И ФИЗИОТЕРАПЕВТ.

Потребна ни е креативна,прецизна и посветена личност.
Што добивате ако работите во PLEASURE
1.Работа во одлична,хармонична атмосфера
2.Можност за постојано учење и напредување
3.Редована исплата и додатни бонуси
4.Работите со Најквалитетна козметика за работа
5.Ги употребувате Најновите модели на козметички машини
6.Секогаш сте во тек со новите трендови во козметологијата
7.Почитувани сте и вашиот труд е ценет и платен

Заинтересираните кандидати со соодветно работно искуство и квалификација може да ја достават својата биографија на адресата за електронска пошта: pleasure.edina@hotmail.com или во салонот на ул. Мирче Оровчанец 25.
Со почит,
Pleasure

Salon za ubavina Plezr so dolgogodishno iskustvo, i postojani klienti, poradi zgolemen oben na rabota ima potreba od kozmetichar za:
-pedikir
-manikir
-tretmani na lice
-depilacija
-masazi

I FIZIOTERAPEVT.

Potrebna ni e kreativna,precizna i posvetena lichnost.
Shto dobivate ako rabotite vo PLEASURE
1.Rabota vo odlichna,harmonichna atmosfera
2.Moznost za postojano uchenje i napreduvanje
3.Redovana isplata i dodatni bonusi
4.Rabotite so Najkvalitetna kozmetika za rabota
5.Gi upotrebuvate Najnovite modeli na kozmetichki mashini
6.Sekogash ste vo tek so novite trendovi vo kozmetologijata
7.Pochituvani ste i vashiot trud e cenet i platen

Zainteresiranite kandidati so soodvetno rabotno iskustvo i kvalifikacija moze da ja dostavat svojata biografija na adresata za elektronska poshta: pleasure.edina@hotmail.com ili vo salonot na ul. Mirche Orovchanec 25.
So pochit,
Pleasure

Информации за огласувачот

Pleasure
023118148
075283000