КОЗЛЕ СУТЕРЕН 70М2

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,100,000 мкд / 50,000
Изградба: 2015
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 0
Квадратура: 70
Паркинг: На улица
Адреса: КОЗЛЕ СУТЕРЕН
Локација: Скопје, Карпош

СТАН ОД 70 М2 СУТЕРЕН ИМА САМО 3 СКАЛИ СО ПРИРОДНА СВЕТЛИНА СЕ НАОГА КАРШИ КАМ МАРКЕТ.

STAN OD 70 M2 SUTEREN IMA SAMO 3 SKALI SO PRIRODNA SVETLINA SE NAOGA KARShI KAM MARKET.

Информации за огласувачот

Бети
078366469