Kосилица

Тип на оглас Се продава
Цена: 9,000 мкд / 145
Локација: Битола, Битола

Се продава косилица за трева на бензин мешавина.

Se prodava kosilica za treva na benzin meshavina.

Информации за огласувачот

///
070237243