Комплетно реновиран стан во Аеродром

Тип на оглас Се продава
Цена: 5,146,000 мкд / 83,000
Изградба: 1989
Реновиран: Да
Опрема: Полунаместен
Соби: 3
Балкони: 2
Квадратура: 80
Лифт: Да
Подрум: Да
Паркинг: Нема паркинг
Адреса: ул.Владимир Комаров бр 36
Локација: Скопје, Аеродром

Се продава потполно реновиран стан од 80м2 со 3 соби (дневна и 2 спални соби), комплетно реновирани 2 бањи и 2 тераси. Станот располага со нови гардеробери, плочки, лакиран паркет и сменета инсталација и водовод. Дополнително, со станот следува и подрум од 7м2.

Se prodava potpolno renoviran stan od 80m2 so 3 sobi (dnevna i 2 spalni sobi), kompletno renovirani 2 banji i 2 terasi. Stanot raspolaga so novi garderoberi, plochki, lakiran parket i smeneta instalacija i vodovod. Dopolnitelno, so stanot sleduva i podrum od 7m2.

Информации за огласувачот

Драгана
070206037