Kлуб масичка

Тип на оглас Се продава
Цена: 8,000 мкд / 129
Локација: Скопје, Аеродром

Клуб масичка купена од "Интер Мебел" во декември 2017...

Klub masichka kupena od "Inter Mebel" vo dekemvri 2017...

Информации за огласувачот

Боби
071293938