Kлуб масичка во одлична состојба

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,000 мкд / 64
Локација: Битола, Битола

Клуб масичка во одлична состојба, 60×120, гратис стакло.

Klub masichka vo odlichna sostojba, 60×120, gratis staklo.

Информации за огласувачот

Злата
075275708