КЕЛНЕР/ШАНКЕР ОХРИД Terazza Aquarius

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Охрид, Охрид

Тераса Аквариус објавува оглас за слободни работни места на позиција КЕЛНЕР/ШАНКЕР.
Потребно е минимум средно образование, познавање на еден странски јазик (англиски, германски...), со или без работно искуство,а предност имаат оние кои серозно ја сфаќаат и на кои работата им значи.
Информации на телефон (од 10:00 до 16:00) и во објектот.

Terasa Akvarius objavuva oglas za slobodni rabotni mesta na pozicija KELNER/ShANKER.
Potrebno e minimum sredno obrazovanie, poznavanje na eden stranski jazik (angliski, germanski...), so ili bez rabotno iskustvo,a prednost imaat onie koi serozno ja sfakaat i na koi rabotata im znachi.
Informacii na telefon (od 10:00 do 16:00) i vo objektot.

Информации за огласувачот

Бубе - Terazza Aquarius
070741460
075425251