КАНЕО Летна Бавча и Ресторан ВРАБОТУВА

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Охрид, Охрид

Почитувани, тимот на КАНЕО Летна Бавча и Ресторан се проширува. Отворени се работни позиции:
-бармени
-послужувачи
-помошници за во кујна
Бидете дел од нашата мисија!

Pochituvani, timot na KANEO Letna Bavcha i Restoran se proshiruva. Otvoreni se rabotni pozicii:
-barmeni
-posluzuvachi
-pomoshnici za vo kujna
Bidete del od nashata misija!

Информации за огласувачот

KANEO - Letna Bavcha & Restaurant
070776837