Камин Prity (модел cv 28)

Тип на оглас Се продава
Цена: 40,000 мкд / 645
Локација: Куманово, Куманово

Се продаваат 2 неотпаковани-нови камини со котел за парно греење модел (Prity CV 28) димензии [cm]висина - 88, ширина - 66, должина - 57, маса [kg] 161, моќност на котел за парно [kw]28, моќност на камин [kw] 5. Гориво дрво, брикет, јаглен.

Se prodavaat 2 neotpakovani-novi kamini so kotel za parno greenje model (Prity CV 28) dimenzii [cm]visina - 88, shirina - 66, dolzina - 57, masa [kg] 161, moknost na kotel za parno [kw]28, moknost na kamin [kw] 5. Gorivo drvo, briket, jaglen.

Информации за огласувачот

Сашо
078333126