Камин на пелети (дувалка)

Тип на оглас Се продава
Цена: 37,200 мкд / 600
Локација: Велес, Велес

Се продава камин на пелети дувалка 10кw, користено е една сезона, од фирмата Екошпар, марка Карина. Капацитет има до 90 квадрати загревање. Топлам 40 квадрати со половина вреќа дневно. Се продава поради тоа што ќе монтирам на парно. Купено е 800 еур. Можна е замена за скутер до 50 цц.

Se prodava kamin na peleti duvalka 10kw, koristeno e edna sezona, od firmata Ekoshpar, marka Karina. Kapacitet ima do 90 kvadrati zagrevanje. Toplam 40 kvadrati so polovina vreka dnevno. Se prodava poradi toa shto ke montiram na parno. Kupeno e 800 eur. Mozna e zamena za skuter do 50 cc.

Информации за огласувачот

xxx
074609681