Камера Canon T3i 600D Tamron AF 17-50mm F/2.8 Canon EF 50mm F/1.8

Тип на оглас Се продава
Цена: 20,000 мкд / 322
Локација: Скопје, Центар

Продавам Canon T3i (600D). Во одлична состојба, функционира беспрекорно.

Објективи:

- Tamron AF 17-50mm F/2.8
- Canon EF 50mm f/1.8 II

Prodavam Canon T3i (600D). Vo odlichna sostojba, funkcionira besprekorno.

Objektivi:

- Tamron AF 17-50mm F/2.8
- Canon EF 50mm f/1.8 II

Информации за огласувачот

Бин мк бот