Калабалак Парк вработува келнери

Тип на оглас Неопределено
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

Поради зголемениот интензитет на работа, Калабалак Парк има потреба од КЕЛНЕРИ/КИ.
Доколку сте одговорна и комуникативна личност со желба за тимска работа, пријавете се на горенаведениот телефонски број.

Poradi zgolemeniot intenzitet na rabota, Kalabalak Park ima potreba od KELNERI/KI.
Dokolku ste odgovorna i komunikativna lichnost so zelba za timska rabota, prijavete se na gorenavedeniot telefonski broj.

Информации за огласувачот

Калабалак Парк
077660209