Изнајмувам стан во Карпош 1

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 8,060 мкд / 130
Опрема: Наместен
Соби: 2
Квадратура: 28
Клима: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Локација: Скопје, Карпош

Издавам стан во Карпош 1, во непосредна близина на Електро факултет.

Izdavam stan vo Karposh 1, vo neposredna blizina na Elektro fakultet.

Информации за огласувачот

Душан
070704345